Ανάμεικτα αγγουράκια Μα πόσα είδη υπάρχουν; Και όμως, στην αγορά θα βρούμε τα κλασικά μεγάλα, τα μικρά κρητικά ή Κνωσού, τα ανοιχτόχρωμα, πιο στεγνά στη σάρκα, αλλά πεντανόστιμα ξυλάγγουρα ή αντζούρια και βέβαια τα αγγουράκια τουρσί.
![Η θερινή πράσινη (ωμά κολοκύθια, αβοκάντο και αγγούρι)](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/i-therini-prasini-oma-kolokythia-avokanto-kai-aggoyri-gastronomos-420x560.jpg?v=1719401755)
Ανάμεικτα αγγουράκια Μα πόσα είδη υπάρχουν; Και όμως, στην αγορά θα βρούμε τα κλασικά μεγάλα, τα μικρά κρητικά ή Κνωσού, τα ανοιχτόχρωμα, πιο στεγνά στη σάρκα, αλλά πεντανόστιμα ξυλάγγουρα ή αντζούρια και βέβαια τα αγγουράκια τουρσί.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 220.