10'
προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 20'
Υλικά
Τεμάχια: 1Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε το σάντουιτς με κοτοσαλάτα, ντομάτα, γραβιέρα σε χωριάτικο φραντζολάκι, ξεκινάμε κόβοντας το κοτόπουλο κατά μήκος της μακριάς πλευράς του, ώστε να σχηματιστούν 2 λεπτά φιλέτα.
- Τα αλείφουμε με το ελαιόλαδο, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές.
- Βγάζουμε σε ξύλο κοπής, κόβουμε σε λεπτές φέτες και τα ανακατεύουμε σε μπολ με τη μαγιονέζα και τη κάππαρη, ξεπλυμένη και καλά στραγγισμένη.
- Ανοίγουμε το φραντζολάκι και αφαιρούμε λίγη ψίχα από το εσωτερικό του.
- Απλώνουμε την κοτοσαλάτα, από πάνω βάζουμε τα φύλλα μαρουλιού, τις ροδέλες ντομάτας και τη γραβιέρα σε λεπτές φέτες και κλείνουμε το σάντουιτς.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 127.