ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣάντουιτς με βραστό αυγό, καβουρμά, δυόσμο και αγγούριΣάντουιτς με βραστό αυγό, καβουρμά, δυόσμο και αγγούρι
10' προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 20'

Υλικά

Τεμάχια: 1

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το σάντουιτς με κοτοσαλάτα, ντομάτα, γραβιέρα σε χωριάτικο φραντζολάκι, ξεκινάμε κόβοντας το κοτόπουλο κατά μήκος της μακριάς πλευράς του, ώστε να σχηματιστούν 2 λεπτά φιλέτα.
  2. Τα αλείφουμε με το ελαιόλαδο, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές.
  3. Βγάζουμε σε ξύλο κοπής, κόβουμε σε λεπτές φέτες και τα ανακατεύουμε σε μπολ με τη μαγιονέζα και τη κάππαρη, ξεπλυμένη και καλά στραγγισμένη.
  4. Ανοίγουμε το φραντζολάκι και αφαιρούμε λίγη ψίχα από το εσωτερικό του.
  5. Απλώνουμε την κοτοσαλάτα, από πάνω βάζουμε τα φύλλα μαρουλιού, τις ροδέλες ντομάτας και τη γραβιέρα σε λεπτές φέτες και κλείνουμε το σάντουιτς.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 127.

Άρθρα και Συνταγές με Κοτόπουλο

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών