ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣάντουιτς με ροσμπίφ, αβοκάντο και πέστο από σχοινόπρασοΣάντουιτς με ροσμπίφ, αβοκάντο και πέστο από σχοινόπρασο
5' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 1-2

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε σάντουιτς με μπέικον και τυρί σαγανάκι, αρχικά κόβουμε 1 μπαγκέτα στα δύο και την ανοίγουμε στη μέση.
  2. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον και από τις δύο πλευρές, να ξεροψηθεί.
  3. Το βγάζουμε και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  4. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές το τυρί, μέχρι να μαλακώσει και να ξεροψηθεί εξωτερικά.
  5. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι με το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.
  6. Με το μείγμα αυτό αλείφουμε το κάτω μέρος του ψωμιού.
  7. Από πάνω βάζουμε το μπέικον και τις φέτες τυριού.
  8. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και βάζουμε και τα φύλλα πράσινης σαλάτας.
  9. Κλείνουμε την μπαγκέτα, την κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια και τη σερβίρουμε με τσιπς πατάτας.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Μπέικον

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών