5'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 1-2Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε σάντουιτς με μπέικον και τυρί σαγανάκι, αρχικά κόβουμε 1 μπαγκέτα στα δύο και την ανοίγουμε στη μέση.
- Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον και από τις δύο πλευρές, να ξεροψηθεί.
- Το βγάζουμε και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
- Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές το τυρί, μέχρι να μαλακώσει και να ξεροψηθεί εξωτερικά.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι με το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.
- Με το μείγμα αυτό αλείφουμε το κάτω μέρος του ψωμιού.
- Από πάνω βάζουμε το μπέικον και τις φέτες τυριού.
- Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και βάζουμε και τα φύλλα πράσινης σαλάτας.
- Κλείνουμε την μπαγκέτα, την κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια και τη σερβίρουμε με τσιπς πατάτας.