5' προετοιμασία
10' παρασκευή
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Τεμάχια: 1

Διαδικασία

  1. Κόβουμε τις φέτες μελιτζάνας, τις αλείφουμε με το ελαιόλαδο.
  2. Τις ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ή σε σχαροτήγανο για 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.
  3. Αλείφουμε τις φέτες ψωμί με το μανούρι.
  4. Απλώνουμε στη μία φέτα τις μελιτζάνες, λίγο αλάτι και τη ντομάτα, πασπαλίζουμε με το βασιλικό ή τη ρίγανη.
  5. Κλείνουμε με την άλλη φέτα ψωμιού.

Μυστικά

Με αυτόν τον τρόπο ίσως μάθουν τα παιδιά να τρώνε τις μελιτζάνες.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών