20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4 σάντουιτςΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε το σάντουιτς με σαλάμι, μοτσαρέλα και πιπεριές Φλωρίνης, κόβουμε τα ψωμάκια οριζοντίως στη μέση.
- Αφαιρούμε λίγη ψίχα (την οποία κρατάμε στο ψυγείο για κρουτόν), ώστε να δημιουργηθεί χώρος για τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο με το ξίδι και το σκόρδο και με το μείγμα αυτό αλείφουμε εσωτερικά τα κομμάτια του ψωμιού.
- Μοιράζουμε στα σάντουιτς τη ρόκα, το κρεμμύδι, το σαλάμι, τη φρέσκια μοτσαρέλα και τις πιπεριές Φλωρίνης.
- Αλατοπιπερώνουμε, κλείνουμε τα σάντουιτς και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 90.