ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚυπριακές πίτες με απάκι και σάλτσα γιαουρτιούΚυπριακές πίτες με απάκι και σάλτσα γιαουρτιού
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4 σάντουιτς

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το σάντουιτς με σαλάμι, μοτσαρέλα και πιπεριές Φλωρίνης, κόβουμε τα ψωμάκια οριζοντίως στη μέση.
  2. Αφαιρούμε λίγη ψίχα (την οποία κρατάμε στο ψυγείο για κρουτόν), ώστε να δημιουργηθεί χώρος για τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο με το ξίδι και το σκόρδο και με το μείγμα αυτό αλείφουμε εσωτερικά τα κομμάτια του ψωμιού.
  4. Μοιράζουμε στα σάντουιτς τη ρόκα, το κρεμμύδι, το σαλάμι, τη φρέσκια μοτσαρέλα και τις πιπεριές Φλωρίνης.
  5. Αλατοπιπερώνουμε, κλείνουμε τα σάντουιτς και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 90.

Άρθρα και Συνταγές με Αλλαντικά

Άρθρα και Συνταγές με Πιπεριές

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών