10' προετοιμασία
4' μαγείρεμα
Σύνολο: 14'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220° C στις αντιστάσεις.
  2. Βάζουμε στο μούλτι το σκόρδο, το μπούκοβο, το μαραθόσπορο και το ελαιόλαδο και χτυπάμε για 1 - 2 λεπτά, μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
  3. Αλείφουμε με το μείγμα τις φέτες από το ψωμί της αρεσκείας μας.
  4. Μοιράζουμε στις φέτες τα ντοματίνια, αλατίζουμε, τις βάζουμε σε ένα ταψάκι και τις ψήνουμε για 3 - 4 λεπτά.
  5. Τις ξεφουρνίζουμε, γαρνίρουμε τις μπρουσκέτες με τις σαρδέλες και σερβίρουμε.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Σαρδέλα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών