Ποιός μπορεί να αντισταθεί σε αυτά τα σοκολατένια και αφράτα κεράσματα;

10' προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Τεμάχια: 12

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την πραλίνα με το αλεύρι, τα αυγά και τη βανίλια.
  2. Μοιράζουμε το μείγμα σε φόρμες για μίνι μάφιν, τις οποίες πρέπει να έχουμε καλύψει εσωτερικά με τα ειδικά καραμελόχαρτα.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, για 9-10 λεπτά.
  4. Αφήνουμε να κρυώσουν και έτοιμα!

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 44.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών