10'
προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 20'
Υλικά
Τεμάχια: 12Διαδικασία
- Για τα σοκολατένια μάφιν με τρία υλικά, σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την πραλίνα με το αλεύρι, τα αυγά και τη βανίλια.
- Μοιράζουμε το μείγμα σε φόρμες για μίνι μάφιν, τις οποίες πρέπει να έχουμε καλύψει εσωτερικά με τα ειδικά καραμελόχαρτα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, για 9-10 λεπτά.
- Αφήνουμε να κρυώσουν και έτοιμα!
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 44.