ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜάφιν με ξερά δαμάσκηνα και ροδόνεροΜάφιν με ξερά δαμάσκηνα και ροδόνερο
10' προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 20'

Υλικά

Τεμάχια: 12

Διαδικασία

  1. Για τα σοκολατένια μάφιν με τρία υλικά, σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την πραλίνα με το αλεύρι, τα αυγά και τη βανίλια.
  2. Μοιράζουμε το μείγμα σε φόρμες για μίνι μάφιν, τις οποίες πρέπει να έχουμε καλύψει εσωτερικά με τα ειδικά καραμελόχαρτα.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, για 9-10 λεπτά.
  4. Αφήνουμε να κρυώσουν και έτοιμα!

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 44.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Σοκολάτα

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών