15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 5 σαντουιτσάκια

Διαδικασία

  1. Για τα σοκολατένια σαντουιτσάκια λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε το σπορέλαιο.
  2. Αποσύρουμε τη σοκολάτα από το μπεν μαρί και την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
  3. Αλείφουμε τα 5 μπισκότα με 1 κουτ. γλυκού μαρμελάδα.
  4. Ακουμπάμε πάνω τους από 1 μπισκότο.
  5. Τα αλείφουμε με 1 κουταλάκι μαρμελάδα και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα.
  6. Πιάνουμε με μια τσιμπίδα το κάθε σαντουιτσάκι και το βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα.
  7. Ακουμπάμε τα σοκολατένια σαντουιτσάκια σε λαδόκολλα να στεγνώσουν.

Μυστικά

  • Γίνεται να τα φτιάξουμε με δύο μπισκότα αντί για τρία και μία στρώση μαρμελάδας. Απλώς θα είναι πιο μικρά.
  • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε μπισκότο θέλουμε, όπως και μαρμελάδα.
  • Πριν στεγνώσει η σοκολάτα, μπορούμε να βουτήξουμε κάθε σαντουιτσάκι σε τρούφα, ινδοκάρυδο ή ξηρό καρπό.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 14.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT