15' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 45 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6 - 9

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Αποσύρουμε από το μπεν μαρί και αφήνουμε για λίγο το μείγμα να κρυώσει. Το μεταφέρουμε στον κάδο του μίξερ και προσθέτουμε τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλεύρι και το κακάο. Τα χτυπάμε με το σύρμα σε μέτρια ταχύτητα. Αδειάζουμε το μισό από το μείγμα σε ένα πυρέξ. Ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά το μισό από το καραμελωμένο ζαχαρούχο. Επαναλαμβάνουμε με το υπόλοιπο μείγμα για μπράουνι και το υπόλοιπο καραμελωμένο γάλα. Ψήνουμε για 30 λεπτά.
  2. Μυστικό: Για να καραμελώσουμε το ζαχαρούχο γάλα, το βράζουμε σε νερό (τόσο που να το σκεπάζει) μέσα στη συσκευασία του για 3 ώρες.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών