
15'
προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'
Υλικά
Κομμάτια: 6 - 9Διαδικασία
- Για το σοκολατένιο μπράουνι με καραμέλα, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
- Αποσύρουμε από το μπεν μαρί και αφήνουμε για λίγο το μείγμα να κρυώσει.
- Το μεταφέρουμε στον κάδο του μίξερ και προσθέτουμε τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλεύρι και το κακάο.
- Τα χτυπάμε με το σύρμα σε μέτρια ταχύτητα.
- Αδειάζουμε το μισό από το μείγμα σε ένα πυρέξ.
- Ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά το μισό από το καραμελωμένο ζαχαρούχο.
- Επαναλαμβάνουμε με το υπόλοιπο μείγμα για μπράουνι και το υπόλοιπο καραμελωμένο γάλα.
- Ψήνουμε για 30 λεπτά.
Μυστικά
* Για να καραμελώσουμε το ζαχαρούχο γάλα, το βράζουμε σε νερό (τόσο που να το σκεπάζει) μέσα στη συσκευασία του για 3 ώρες.