Διατηρούμε τη σούπα στο ψυγείο μέχρι να την καταναλώσουμε.
20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για την σούπα καρπούζι με τζίντζερ και τσίλι χτυπάμε στον πολυκόφτη όλα τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί μια λεία σούπα.
- Σουρώνουμε για να απομακρύνουμε τυχόν κομματάκια και διατηρούμε στο ψυγείο.
- Σερβίρουμε την σούπα καρπούζι με τζίντζερ και τσίλι δροσερή και συνοδεύουμε με ψητές γαρίδες ή τηγανητά μπαρμπούνια.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 147.