ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΓκασπάτσο: Κρύα ντοματόσουπαΓκασπάτσο: Κρύα ντοματόσουπα

Διατηρούμε τη σούπα στο ψυγείο μέχρι να την καταναλώσουμε.

20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για την σούπα καρπούζι με τζίντζερ και τσίλι χτυπάμε στον πολυκόφτη όλα τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί μια λεία σούπα.
  2. Σουρώνουμε για να απομακρύνουμε τυχόν κομματάκια και διατηρούμε στο ψυγείο.
  3. Σερβίρουμε την σούπα καρπούζι με τζίντζερ και τσίλι δροσερή και συνοδεύουμε με ψητές γαρίδες ή τηγανητά μπαρμπούνια.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 147.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών