![Καλοκαιρινή πουτίγκα με ψωμί και φρούτα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/09/kalokairini-poytigka-me-psomi-kai-froyta-gastronomos-420x560.jpg?v=1693569472)
20'
προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 30'
Υλικά
Τεμάχια: 2-3Για τα σουβλάκια
Για τη σαλάτα
Διαδικασία
Σουβλάκια
- Για τα σουβλάκια κοτόπουλου με έτοιμο πέστο και πικάντικη λαχανοσαλάτα, βάζουμε σε ένα μπολ το κοτόπουλο και προσθέτουμε το έτοιμο πέστο.
- Ανακατεύουμε να «πιάσει» το πέστο καλά γύρω-γύρω, περνάμε τις μπουκιές στα ξυλάκια για σουβλάκι και αλατοπιπερώνουμε.
- Ψήνουμε τα σουβλάκια στο γκριλ για 4 - 5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ψηθούν καλά, χωρίς όμως να καούν και να στεγνώσουν.
Σαλάτα
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με τη μουστάρδα, το λάδι, το λάχανο και το σέλινο.
- Σερβίρουμε τα σουβλάκια ζεστά, περιχύνουμε με το πέστο και συνοδεύουμε με τη λαχανοσαλάτα.