Πανεύκολη συνταγή με 2 υλικά και μια ονειρεμένη σάλτσα για να συνοδεύσουμε τα σουβλάκια μας.

20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2-3

Για τα σουβλάκια

Για τη σαλάτα

 

Διαδικασία

  1. Βάζουμε σε ένα μπολ το κοτόπουλο και προσθέτουμε το έτοιμο πέστο.
  2. Ανακατεύουμε να «πιάσει» το πέστο καλά γύρω-γύρω, περνάμε τις μπουκιές στα ξυλάκια για σουβλάκι και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Ψήνουμε τα σουβλάκια στο γκριλ για 4 - 5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ψηθούν καλά, χωρίς όμως να καούν και να στεγνώσουν.
  4. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με τη μουστάρδα, λάδι, το λάχανο και το σέλινο.
  5. Σερβίρουμε τα σουβλάκια ζεστά, περιχύνουμε με το πέστο και συνοδεύουμε με τη λαχανοσαλάτα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών