20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Τεμάχια: 2-3

Για τα σουβλάκια

Για τη σαλάτα

 

Διαδικασία

Σουβλάκια

  1. Βάζουμε σε ένα μπολ το κοτόπουλο και προσθέτουμε το έτοιμο πέστο.
  2. Ανακατεύουμε να «πιάσει» το πέστο καλά γύρω-γύρω, περνάμε τις μπουκιές στα ξυλάκια για σουβλάκι και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Ψήνουμε τα σουβλάκια στο γκριλ για 4 - 5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ψηθούν καλά, χωρίς όμως να καούν και να στεγνώσουν.

Σαλάτα

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με τη μουστάρδα, το λάδι, το λάχανο και το σέλινο.
  2. Σερβίρουμε τα σουβλάκια ζεστά, περιχύνουμε με το πέστο και συνοδεύουμε με τη λαχανοσαλάτα.

Συνταγές με Γιαούρτι

Συνταγές με Κοτόπουλο

Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών