ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣπαγγέτι aglio e olio (βίντεο)Σπαγγέτι aglio e olio (βίντεο)
5' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τα σπαγγέτι με πέστο νεροκάρδαμου, ξεκινάμε βράζοντας τα ζυμαρικά σε μπόλικο κοχλάζον νερό.
  2. Εν τω μεταξύ, βάζουμε το κάρδαμο στον πολτοποιητή μαζί με το σκόρδο, το κουκουνάρι, την παρμεζάνα και 3 κουτ. σούπας από το ελαιόλαδο και χτυπάμε μέχρι να γίνουν πολτός. Προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Μόλις γίνουν τα σπαγγέτι, στραγγίζουμε, περιχύνουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Ένα ωραίο, φρέσκο Chardonnay που δεν έχει περάσει από βαρέλι, είναι η κατάλληλη παρέα γι’ αυτό το απαιτητικό πέστο

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Κουκουνάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών