ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΒλίτα με μανιτάριαΒλίτα με μανιτάρια
20' προετοιμασία
14' μαγείρεμα
Σύνολο: 34'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για τη στραπατσάδα με βλίτα και ντομάτα, σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα βλίτα για 3-4 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την ντομάτα, την πιπεριά και αλατοπίπερο και μαγειρεύουμε για άλλα 5-6 λεπτά, να δέσει ελαφρώς η σάλτσα.
  3. Ρίχνουμε τα αυγά και το τυρί, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να σφίξει η στραπατσάδα, αλλά να παραμείνει ζουμερή.
  4. Σερβίρουμε με χωριάτικο ψωμί.

Στό ποτήρι μας σερβίρουμε έναν δροσερό ορεινό Ροδίτη.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Βλίτα

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών