Διαδικασία

  1. Konichi-Wow
  2. Υλικά
  3. 50ml Tanqueray® No. TEN™ τζιν
  4. 5ml λικέρ Maraschino
  5. 25ml φρέσκος χυμός μανταρίνι και Bitters Πορτοκάλι & Μανταρίνι
  6. σόδα
  7. Διαδικασία
  8. Γεμίζουμε ένα ποτήρι highball με όλα τα υλικά, προσθέτοντας πάγο. Γεμίζουμε με σόδα και γαρνίρουμε με ένα κεράσι και μια φέτα λεμόνι.
  9. Fresh Peach Margarita
  10. Υλικά
  11. 250ml Τεκίλα Don Julio® Blanco
  12. 125ml νερό αγαύης
  13. 125ml φρέσκος χυμός lime
  14. 3 φρέσκα ροδάκινα
  15. 60ml νέκταρ ροδάκινου & Bitters ροδάκινου
  16. Διαδικασία
  17. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με αρκετά παγάκια σε μια μεγάλη κανάτα. Σερβίρουμε σε ποτήρια σαμπάνιας γαρνιρισμένα με φέτες ροδάκινο.
  18. Dutch Mule Cup
  19. Υλικά
  20. 35ml Ketel One® βότκα, 20ml Pimm’s
  21. φρέσκος χυμός lime
  22. φρέσκος δυόσμος
  23. φράουλες
  24. πορτοκάλι
  25. τζιτζιμπίρα
  26. Διαδικασία
  27. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μία χάλκινη κούπα, γεμίζουμε με τζιτζιμπίρα και γαρνίρουμε με λίγο δυόσμο.
  28. Posh Pina Colada
  29. Υλικά
  30. 50ml ρούμι Ron Zacapa
  31. 15ml σιρόπι από ανανά
  32. 35ml νερό καρύδας
  33. αλάτι
  34. Διαδικασία
  35. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και σουρώνουμε σε ένα ποτήρι old fashioned. Γαρνίρουμε με ένα φύλλο από ανανά.
  36. Smokey Apple Julep
  37. Υλικά
  38. 50ml JOHNNIE WALKER® GOLD LABEL RESERVE™
  39. πράσινο μήλο
  40. 10ml φρέσκος χυμός λεμόνι
  41. 20 ml λικέρ από μήλο
  42. μέντα
  43. ανθρακούχος χυμός μήλου
  44. Διαδικασία
  45. Χτυπάμε το μήλο, το λεμόνι, το λικέρ και το Johnnie Walker Gold Label Reserve σε ένα shaker. Σουρώνουμε σε μία κούπα julep με φρέσκια μέντα. Προσθέτουμε τριμμένο πάγο και λίγο ανθρακούχο χυμό μήλου. Γαρνίρουμε με μία φρέσκια ή αποξηραμένη φέτα μήλου.
  46. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών