ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤηγανιά με μανιτάρια  και σπαράγγιαΤηγανιά με μανιτάρια και σπαράγγια
15' προετοιμασία
7' μαγείρεμα
Σύνολο: 22'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε την τηγανιά με ανάμεικτα μανιτάρια, σε μεγάλο, βαρύ αντικολλητικό τηγάνι (ή σε φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα) ζεσταίνουμε μαζί το ελαιόλαδο και το βούτυρο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να κάψουν.
  2. Ρίχνουμε όλα μαζί τα μανιτάρια και τις πιπεριές και τα τηγανίζουμε, ανακατεύοντας συχνά, για 5-7 λεπτά – δεν χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να μη στεγνώσουν τα τρυφερά και χυμώδη μανιτάρια.
  3. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε χυμό λεμονιού κατά βούληση και ανακατεύουμε άλλη μία φορά.
  4. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.

Μυστικά

*Αν δεν βρούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα μείγμα από οποιαδήποτε μανιτάρια της αρεσκείας μας.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 213.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών