5'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
2 ώρες
αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 25'
Υλικά
Μερίδες: 3-4Διαδικασία
- Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το αφήνουμε σε μια λεκάνη για 2 ώρες στο ψυγείο.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας για περίπου 15-20 λεπτά, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές και να μαλακώσει.
- Σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού, τραβάμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
- Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με λίγη ξερή ρίγανη.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 140.