ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤηγανιά με μανιτάρια  και σπαράγγιαΤηγανιά με μανιτάρια και σπαράγγιαΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΧοιρινή τηγανιά με πιπεριέςΧοιρινή τηγανιά με πιπεριές

5' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
2 ώρες αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 25'

Υλικά

Μερίδες: 3-4

Διαδικασία

  1. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το αφήνουμε σε μια λεκάνη για 2 ώρες στο ψυγείο.
  2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας για περίπου 15-20 λεπτά, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές και να μαλακώσει.
  3. Σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού, τραβάμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
  4. Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με λίγη ξερή ρίγανη.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 140.

Άρθρα και Συνταγές με Λεμόνι

Άρθρα και Συνταγές με Χοιρινό

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών