Από μαστίχες Έλμα και καραμέλες βουτύρου μέχρι φακούς τσέπης και απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη πουλάνε στην Καλή Καρδιά. Η κ. Σοφία Οικονομίδη μαγειρεύει πίσω από το τεζάκι, στον καφενέ που διατηρεί με τον αδελφό της Μιχάλη Οικονομίδη στα Θολάρια της Αμοργού. Το μενού έχει λίγα και καλά, ανάμεσά τους και το φάβα. «Το καλό φάβα είναι ψούμενο (καλόβραστο δηλαδή). Θέλει αργό μαγείρεμα και λίγο λίγο να προσθέτεις το νερό, μόνο όταν και όσο χρειάζεται. Με το γρήγορα μαγείρεμα το φάβα ανοστίζει», μας λέει. Στο νησί το συνοδεύουν απαραιτήτως με σαλάτα ή χόρτα και με κάτι αλμυρό, όπως ελιές ή σαρδέλες.
