Ένα φαγητό της αγίας καθημερινότητας, που το έκαναν τις Πέμπτες, την ημέρα του ψαριού. Με τη συνταγή του κυρ Αντώνη μας το ετοίμασε η νύφη του η Μαρία μαζί με τη μητέρα της, Ανδριανή Φραγκουδάκη.
![Όλα στη λαδόκολλα: 5 light συνταγές με συμπυκνωμένη νοστιμιά](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/Ola-sti-ladokola-1-Gastronomos-420x560.jpg?v=1718715924)
Ένα φαγητό της αγίας καθημερινότητας, που το έκαναν τις Πέμπτες, την ημέρα του ψαριού. Με τη συνταγή του κυρ Αντώνη μας το ετοίμασε η νύφη του η Μαρία μαζί με τη μητέρα της, Ανδριανή Φραγκουδάκη.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 190.