Ένα φαγητό της αγίας καθημερινότητας, που το έκαναν τις Πέμπτες, την ημέρα του ψαριού. Με τη συνταγή του κυρ Αντώνη μας το ετοίμασε η νύφη του η Μαρία μαζί με τη μητέρα της, Ανδριανή Φραγκουδάκη.

Ένα φαγητό της αγίας καθημερινότητας, που το έκαναν τις Πέμπτες, την ημέρα του ψαριού. Με τη συνταγή του κυρ Αντώνη μας το ετοίμασε η νύφη του η Μαρία μαζί με τη μητέρα της, Ανδριανή Φραγκουδάκη.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 190.