ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜοσχάρι λεμονάτο, η κλασική συνταγή βήμα βήμαΜοσχάρι λεμονάτο, η κλασική συνταγή βήμα βήμα
10' προετοιμασία
20' ψήσιμο
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: για ένα ταψί 22 εκ.

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε σουφλέ με το υπόλοιπο κοκκινιστό μοσχάρι με πουρέ πατάτας, αρχικά προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
  2. Στη συνέχεια, στρώνουμε το κοκκινιστό μοσχάρι με τη σάλτσα του στο ταψί και το πασπαλίζουμε με το δεντρολίβανο.
  3. Ανακατεύουμε τον πουρέ με το μπαχαρικό, το μισό τυρί και τα αυγά και τα στρώνουμε πάνω στο κοκκινιστό.
  4. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί.
  5. Ψήνουμε το σουφλέ για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.
  6. Σερβίρουμε, το σουφλέ, ζεστό.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 60.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Μοσχάρι

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών