![Παρφέ γιαούρτι με γλυκό βύσσινο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/parfe-giaourti-me-gliko-visino-gastronomos-420x560.jpg?v=1721393899)
10'
προετοιμασία
20' ψήσιμο
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: για ένα ταψί 22 εκ.Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε σουφλέ με το υπόλοιπο κοκκινιστό μοσχάρι με πουρέ πατάτας, αρχικά προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
- Στη συνέχεια, στρώνουμε το κοκκινιστό μοσχάρι με τη σάλτσα του στο ταψί και το πασπαλίζουμε με το δεντρολίβανο.
- Ανακατεύουμε τον πουρέ με το μπαχαρικό, το μισό τυρί και τα αυγά και τα στρώνουμε πάνω στο κοκκινιστό.
- Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί.
- Ψήνουμε το σουφλέ για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.
- Σερβίρουμε, το σουφλέ, ζεστό.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 60.