ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤορτίγιες με το υπόλοιπο ψητό κοτόπουλο και μοτσαρέλαΤορτίγιες με το υπόλοιπο ψητό κοτόπουλο και μοτσαρέλα
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε την τορτίγια με γαρίδες, μαραθόριζα και τσαλαφούτι, αρχικά σοτάρουμε σε ένα τηγάνι τις γαρίδες, τη μαραθόριζα και τον μαραθόσπορο, σε μέτρια φωτιά, για 40 δευτερόλεπτα.
  2. Αποσύρουμε, ρίχνουμε τη μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού και αλατοπίπερο.
  3. Ζεσταίνουμε ελαφρώς την τορτίγια στο τηγάνι, ίσα να μαλακώσει.
  4. Αλείφουμε με το τυρί τη τορτίγια και βάζουμε το μείγμα γαρίδας.
  5. Σκορπίζουμε τον δυόσμο, διπλώνουμε στη μέση και ψήνουμε στην τοστιέρα για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι να ζεσταθεί.

Ένα Sauvignon Blanc.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 144.

Άρθρα και Συνταγές με Γαρίδες

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών