15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε την τορτίγια με γαρίδες, μαραθόριζα και τσαλαφούτι, αρχικά σοτάρουμε σε ένα τηγάνι τις γαρίδες, τη μαραθόριζα και τον μαραθόσπορο, σε μέτρια φωτιά, για 40 δευτερόλεπτα.
- Αποσύρουμε, ρίχνουμε τη μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού και αλατοπίπερο.
- Ζεσταίνουμε ελαφρώς την τορτίγια στο τηγάνι, ίσα να μαλακώσει.
- Αλείφουμε με το τυρί τη τορτίγια και βάζουμε το μείγμα γαρίδας.
- Σκορπίζουμε τον δυόσμο, διπλώνουμε στη μέση και ψήνουμε στην τοστιέρα για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι να ζεσταθεί.
Ένα Sauvignon Blanc.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 144.