![Γλυκό κουταλιού καρπούζι βήμα βήμα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/06/glyko-koytalioy-karpoyzi-vima-vima-420x560.jpg?v=1687804885)
15'
προετοιμασία
7' μαγείρεμα
Σύνολο: 22'
Υλικά
Μερίδες: για 2 τοστΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε σάντουιτς με μετροβόνε και καραμελωμένα κρεμμύδια, σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη για 3-4 λεπτά.
- Ρίχνουμε το βαλσαμικό ξίδι, λίγο αλάτι και συνεχίζουμε να σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά ακόμα. Αποσύρουμε
- Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση.
- Μοιράζουμε τα κρεμμύδια και βάζουμε από πάνω 2 φέτες τυρί μετσοβόνε, στο καθένα.
- Κλείνουμε τα ψωμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένη τοστιέρα για 2-3 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 133.