5' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: για 2 τοστ

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τοστ με μετροβόνε και καραμελωμένα κρεμμύδια, σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη για 3-4 λεπτά.
  2. Ρίχνουμε το βαλσαμικό ξίδι, λίγο αλάτι και συνεχίζουμε να σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά ακόμα.
  3. Αποσύρουμε.
  4. Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση.
  5. Μοιράζουμε τα κρεμμύδια και βάζουμε από πάνω 2 φέτες τυρί μετσοβόνε, στο καθένα.
  6. Κλείνουμε τα ψωμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένη τοστιέρα για 2-3 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 133.

Άρθρα και Συνταγές με Ζάχαρη

Άρθρα και Συνταγές με Κρεμμύδι

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών