Συνταγή καμβάς του τραχανά και πάνω της συνδυάζουμε τα υλικά που αγαπάμε. Εμείς διαλέξαμε το σύγλινο και το αυγό τηγανητό. Ωραίος όμως θα είναι και με αυγό ποσέ, με φέτα, με λουκάνικα κ.α.
![Το μενού της εβδομάδας: Από μαυρομάτικα με γαύρο και ψητά ντοματίνια μέχρι κόκορα κοκκινιστό με μακαρόνια](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2016/05/mayromatika-fasolia-piaz-me-gayro-kai-psita-ntomatinia-gastronomos-420x560.jpg?v=1669230586)
Συνταγή καμβάς του τραχανά και πάνω της συνδυάζουμε τα υλικά που αγαπάμε. Εμείς διαλέξαμε το σύγλινο και το αυγό τηγανητό. Ωραίος όμως θα είναι και με αυγό ποσέ, με φέτα, με λουκάνικα κ.α.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 137.