![Τουρλού στον ταβά](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2022/07/tourlou_ntavas-gastronomos-420x560.jpg?v=1671553840)
10'
προετοιμασία
1 ώρα
αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 10'
Υλικά
Μερίδες: για περίπου 900 γρ.Διαδικασία
- Τρίβουμε τα καρότα στη λεπτή μεριά του τρίφτη. Τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε τη ζάχαρη και το ξύσμα.
- Τοποθετούμε το κατσαρολάκι σε μεσαία θερμοκρασία και ανακατεύουμε συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Τότε αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για 1 ώρα.
- Ενσωματώνουμε το μισό από το ινδοκάρυδο, ανακατεύοντας καλά.
- Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια της αρεσκείας μας.
- Βάζουμε την υπόλοιπη καρύδα σε ένα μπολ και ρολάρουμε σε αυτήν ένα-ένα τα τρουφάκια, βουτώντας τα δάχτυλά μας σε λίγο κονιάκ.
Μυστικά
Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε 3-4 κουταλιές της σούπας αμυγδαλόψιχα