
30'
προετοιμασία
1 ώρα και 40' μαγείρεμα
Σύνολο: 2 ώρες και 10'
Υλικά
Μερίδες: 40 - 50 κομμάτιαΔιαδικασία
- Χτυπάμε στο μπλέντερ ή στο μίξερ το τυρί κρέμα με την άχνη για 3-4 λεπτά.
- Στο μεταξύ σπάμε τα μπισκότα σε πολύ μικρά κομμάτια.
- Οταν το τυρί μαλακώσει και αφρατέψει, σταματάμε το χτύπημα.
- Ενσωματώνουμε τα μπισκότα στο μείγμα τυριού.
- Πλάθουμε μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού και τα βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 30 λεπτά.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα.
- Την αδειάζουμε σε ένα βαθύ μπολ και ανακατεύουμε καλά.
- Την αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 10 λεπτά.
- Βγάζουμε τα μπαλάκια από την κατάψυξη.
- Καρφώνουμε ένα-ένα με πιρούνι και τα βουτάμε στην κουβερτούρα.
- Τα αφήνουμε πάνω σε λαδόκολλα μέχρι να στεγνώσει η επικάλυψη, για περίπου 1 ώρα.
- Τα διατηρούμε εκτός ψυγείου, σε δροσερό μέρος.