30' προετοιμασία
1 ώρα και 40' μαγείρεμα
Σύνολο: 2 ώρες και 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 40 - 50 κομμάτια

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε στο μπλέντερ ή στο μίξερ το τυρί κρέμα με την άχνη για 3-4 λεπτά.
  2. Στο μεταξύ σπάμε τα μπισκότα σε πολύ μικρά κομμάτια.
  3. Οταν το τυρί μαλακώσει και αφρατέψει, σταματάμε το χτύπημα.
  4. Ενσωματώνουμε τα μπισκότα στο μείγμα τυριού.
  5. Πλάθουμε μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού και τα βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 30 λεπτά.
  6. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα.
  7. Την αδειάζουμε σε ένα βαθύ μπολ και ανακατεύουμε καλά.
  8. Την αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 10 λεπτά.
  9. Βγάζουμε τα μπαλάκια από την κατάψυξη.
  10. Καρφώνουμε ένα-ένα με πιρούνι και τα βουτάμε στην κουβερτούρα.
  11. Τα αφήνουμε πάνω σε λαδόκολλα μέχρι να στεγνώσει η επικάλυψη, για περίπου 1 ώρα.
  12. Τα διατηρούμε εκτός ψυγείου, σε δροσερό μέρος.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών