ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤυροκαυτερή με τσιπς πατάταςΤυροκαυτερή με τσιπς πατάτας
10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 6 - 8

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε την κόκκινη τυροκαυτερή βάζουμε στο μπλέντερ τα τυριά, το μπούκοβο, τις πάπρικες, τον κόλιανδρο και την καυτερή πιπερίτσα (αν θέλουμε).
  2. Δουλεύουμε το μείγμα στη χαμηλή ταχύτητα, προσθέτοντας σιγά σιγά το ελαιόλαδο, μέχρι να πολτοποιηθεί καλά.
  3. Την ώρα του σερβιρίσματος προσθέτουμε το μηλόξιδο και ανακατεύουμε.
  4. Αν δεν προσθέσουμε το μηλόξιδο, μπορούμε να κρατήσουμε την τυροκαυτερή για 4 - 5 ημέρες στο ψυγείο.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 24.

Άρθρα και Συνταγές με Πιπεριές

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT