10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 6 - 8Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε την κόκκινη τυροκαυτερή βάζουμε στο μπλέντερ τα τυριά, το μπούκοβο, τις πάπρικες, τον κόλιανδρο και την καυτερή πιπερίτσα (αν θέλουμε).
- Δουλεύουμε το μείγμα στη χαμηλή ταχύτητα, προσθέτοντας σιγά σιγά το ελαιόλαδο, μέχρι να πολτοποιηθεί καλά.
- Την ώρα του σερβιρίσματος προσθέτουμε το μηλόξιδο και ανακατεύουμε.
- Αν δεν προσθέσουμε το μηλόξιδο, μπορούμε να κρατήσουμε την τυροκαυτερή για 4 - 5 ημέρες στο ψυγείο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 24.