Η Λίνα Φουρνιστάκη μάς δίνει τη δική της εκδοχή τυροκαυτερής, με τυριά των Κυκλάδων. Η ιδιαιτερότητά της είναι ότι χρησιμοποιεί κεφίρ, που προσθέτει δροσιά και κοντράρει την καυτερή αίσθηση από το μπούκοβο.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το βολάκι, τις ντομάτες και τις ελιές, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Με τα χέρια μας σπάμε μέσα στο μείγμα το βολάκι σε χοντρά κομμάτια.
  3. Σε ένα πιάτο στρώνουμε την πολτοποιημένη ντομάτα, απλώνουμε από πάνω την τυροκαυτερή και γαρνίρουμε με τις ελιές.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών