15'
προετοιμασία
30' ψήσιμο
Σύνολο: 45'
Υλικά
Τεμάχια: 11-12Διαδικασία
- Για τα vegan cupcakes σοκολάτας, χωρίς μίξερ, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175-180°C.
- Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά με μια σπάτουλα μέχρι να σχηματίσουν μια λεία ζύμη.
- Μοιράζουμε το μείγμα σε 11- 12 χάρτινες θήκες που έχουμε βάλει μέσα στο ειδικό ταψάκι για κάπκεϊκ.
- Ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά. Για να βεβαιωθούμε ότι είναι έτοιμα, βυθίζουμε στο κέντρο ενός κάπκεϊκ ένα μαχαίρι. Αν βγει με ίχνη υγρής ζύμης, ψήνουμε λίγο ακόμα και ξαναδοκιμάζουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 44.