Από τον Νίκο Μπάκουλη, bartender του A For Athens.

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε ένα σέικερ βάζουμε τη ζάχαρη, τα μπίτερς του γκρέιπφρουτ, τα μυρωδικά, τις φλούδες των εσπεριδοειδών και προσθέτουμε τη σαμπάνια. Ανακινούμε καλά για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Σε ένα ποτήρι βάζουμε το τζιν, το λικέρ Μαρασκίνο, πάγο και ανακατεύουμε για λίγα λεπτά. Στο ποτήρι σερβιρίσματος σουρώνουμε το τζιν και το λικέρ, προσθέτουμε 60 ml από το περιεχόμενο του σέικερ και σερβίρουμε. Αν θέλουμε, γαρνίρουμε με ένα λουλούδι.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών