5' προετοιμασία
Σύνολο: 5'

Υλικά

Μερίδες: 1

Ginger tini

Amaretto sour

Disarita

Διαδικασία

Ginger tini

  1. Χτυπήστε όλα τα υλικά με πάγο στο σέηκερ και σουρώστε σε ποτήρι του μαρτίνι. Προσθέστε μια φρέσκια φετούλα τζίντζερ.

Amaretto sour

  1. Βουτήξτε τα χείλη ενός χαμηλού ποτηριού (tumbler) στον χυμό λεμονιού και στη συνέχεια βάλτε το σε ένα πιατάκι με την ζάχαρη να ζαχαρωθεί καλά και να φαίνεται «παγωμένο». Χτυπήστε το amaretto με το χυμό του ½ λεμονιού στο σέηκερ με πάγο και σερβίρετε με μεγάλα σκληρά παγάκια και το κερασάκι.

Disarita

  1. Χτυπήστε όλα τα υλικά με πάγο στο σέηκερ και σερβίρετε σε ποτήρια Μαργαρίτας –μεγάλα του μαρτίνι- αν θέλετε, και με τριμμένο πάγο.

Μυστικά

Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT