![Κρέπα με καραμέλα, σοκολάτα και κεράσια](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/09/krepa-me-karamela-sokolata-kai_kerasia_gastronomos-420x560.jpg?v=1693744192)
10' παρασκευή
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: Για 1 μεγάλη κούπαΔιαδικασία
- Για τη ζεστή σοκολάτα με μαύρο ρούμι: ψιλοκόβουμε τις δύο σοκολάτες και τις βάζουμε σε ένα μπολ.
- Βάζουμε σε ένα μπρίκι το γάλα και ζεσταίνουμε. Λίγο πριν βράσει (πρέπει να είναι καυτό), το αποσύρουμε και το σουρώνουμε πάνω από τη σοκολάτα.
- Ανακατεύουμε συνεχώς με μια κουτάλα, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Αν η θερμοκρασία του υγρού δεν είναι αρκετή και δεν λιώσει καλά η κουβερτούρα, μπορούμε να μεταφέρουμε το μπολ σε μπεν μαρί, μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα.
- Προσθέτουμε το ρούμι και ανακατεύουμε.
- Ζεσταίνουμε μια κούπα βάζοντας λίγο βραστό νερό το οποίο μετά χύνουμε.
- Σερβίρουμε τη ζεστή σοκολάτα στη ζεστή κούπα.