ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Αρχική Σελίδα  /  

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Μανταρίνι: Μυρωδάτο κι από σόι

Μανταρίνι: Μυρωδάτο κι από σόι

Ζουμερά και μυρωδάτα τα μανταρίνια και οι κλημεντίνες θα δώσουν άρωμα στα κουλούρια και στα πιλάφια μας, αλλά θα γίνουν και ωραιότατα γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και λικέρ για να κεράσουμε τους φίλους μας.
Η ιόνια γλυκύτητα του μαντολάτου

Η ιόνια γλυκύτητα του μαντολάτου

Η περίοδος του χειμώνα είναι αυτή που του ταιριάζει, όσο κι αν οι περισσότεροι το τρώμε ετεροχρονισμένα το κατακαλόκαιρο. Οι Ζακυνθινοί και οι Λευκαδίτες το τιμούν δεόντως, ομοίως και οι Πολίτες.
Σπανάκι: Το αντιοξειδωτικό

Σπανάκι: Το αντιοξειδωτικό

Είναι ένα από τα πλουσιότερα σε θρεπτικά συστατικά πράσινα φυλλώδη λαχανικά και ενδείκνυται για πολλές και διαφορετικές εφαρμογές στο καθημερινό μας τραπέζι.
Τι είναι η φέτα ΠΟΠ;

Τι είναι η φέτα ΠΟΠ;

Χρωστάει το όνομά της στο ότι κόβεται σε μεγάλες τριγωνικές φέτες για να χωρέσει στα βαρέλια όπου ωριμάζει. Αλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι λέγεται έτσι γιατί την κόβουμε και τη σερβίρουμε σε φέτες.
Εκπλήξεις με μπρόκολο

Εκπλήξεις με μπρόκολο

Θεωρείται το βαρύ πυροβολικό του φυτικού βασιλείου στη μάχη κατά του καρκίνου. Παράλληλα, είναι ένα λαχανικό που μπορεί να μεταμορφωθεί και να μεταμορφώσει πολλές συνταγές, χάρη στην ουδέτερη γεύση του.
Άγρια ομορφιά

Άγρια ομορφιά

Δυνατό άρωμα, τραγανή υφή και μυστήρια, γήινη γεύση. Τα φρέσκα άγρια μανιτάρια και τα ιδιαίτερα είδη καλλιεργημένων αποτελούν ανεξερεύνητο πεδίο για την ελληνική γαστρονομία.
Οι γευστικές πατάτες Νευροκοπίου

Οι γευστικές πατάτες Νευροκοπίου

Οι μικροκλιματικές συνθήκες της περιοχής, οι συχνές εναλλαγές στη θερμοκρασία καθώς και ο τύπος των εδαφών, τα οποία είναι ελαφρώς όξινα και αμμώδη, δίνουν την ιδιαίτερη γεύση και νοστιμιά σ’ αυτές τις πατάτες.
Τρεις όροφοι  απόλαυσης

Τρεις όροφοι απόλαυσης

Είναι ιδανικά για τον μπουφέ ή για ένα πολυπληθές τραπέζι τα πολυεπίπεδα σκεύη.
Ελληνικά κεραμικά  στο τραπέζι

Ελληνικά κεραμικά στο τραπέζι

Επιλέγουμε επώνυμα, χρηστικά κεραμικά πιάτα από Έλληνες σχεδιαστές, σε μοντέρνα σχέδια, κάποια σε ελεύθερο στυλ, με ακατέργαστες γραμμές, και άλλα πιο σοφιστικέ και συμμετρικά.
Παλαμίδα: Ορεκτικό αλλά και κύριο πιάτο!

Παλαμίδα: Ορεκτικό αλλά και κύριο πιάτο!

Με άσπρο, παχύ και λιπαρό κρέας, δοκιμάαστε την σε σουβλάκι, στο φούρνο με μουστάρδα και αν έχετε χρόνο φτιάξτε λακέρδα, που είναι μοναδικός μεζές για «ουζοσυνάξεις».
Δύο σταγόνες αγουρέλαιο

Δύο σταγόνες αγουρέλαιο

Στο γαρνίρισμα της σούπας, στις σαλάτες, στα ψητά ή βραστά λαχανικά, στο ρύζι, πάνω στο ζεστό ψητό κρεατικό την τελευταία στιγμή, στα ψάρια και στα θαλασσινά: δύο σταγόνες αρκούν για να απογειώσουν τα πιάτα της γιορτής.
11 βιβλία για τις γιορτές

11 βιβλία για τις γιορτές

Σχετικά με τη μαγειρική και τη διατροφή, ιδανικά για να τα κάνετε δώρο σε φίλους και γνωστούς.
Καρύδια: σκληρά, ημίσκληρα ή αφράτα;

Καρύδια: σκληρά, ημίσκληρα ή αφράτα;

Στη χώρα μας τα εκτιμάμε δεόντως· και για του λόγου το αληθές σερβίρουμε καρυδάκι γλυκό, καρυδόπιτα και τόσα άλλα παραδοσιακά γλυκά. Αλλά ξέρουμε να τα διαλέγουμε;
Χριστόψωμο για ευημερία

Χριστόψωμο για ευημερία

Ζυμώνεται με συμβολισμούς, πλάθεται με πίστη, ψήνεται όπως η παράδοση ορίζει, κόβεται βάσει τελετουργικού και μοιράζεται στην οικογένεια με την ευχή τα φετινά Χριστούγεννα να διαψεύσουν το «κάθε πέρυσι και καλύτερα».
Συναγρίδα η βασίλισσα

Συναγρίδα η βασίλισσα

Τώρα που είναι στην εποχή της, μαγειρέψτε την στο φούρνο, με γεμιστά κρεμμύδια και ξηρούς καρπούς, μαριναρισμένη με πατάτες, με λαχανικά στην κατσαρόλα ή με πουρέ από γλυκιά κολοκύθα, για να την απολαύσετε όπως της αξίζει.

Αφιερώματα