Ετοιμάζετε γιορτή μπίρας στο σπίτι; Ιδού ένας μεζές που δεν πρέπει να λείπει.
10'
προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 6Διαδικασία
- Βάζουμε τα λουκάνικα και το λάδι σε κρύο τηγάνι και το βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές και να αρχίσουν να σκάνε.
- Παράλληλα, σε ένα μικρό κατσαρόλι ή σε μπρίκι βάζουμε τη σάλτσα τσίλι, τον πελτέ, την πάπρικα και το μπαχάρι. Προσθέτουμε 1 κουταλιά νερό και τα βράζουμε για λίγο μέχρι να δέσει το μείγμα.
- Φρυγανίζουμε τις φέτες του ψωμιού στη φρυγανιέρα ή στο γκριλ.
- Αλείφουμε τις φέτες με τη μουστάρδα, βάζουμε από πάνω τα λουκάνικα και γαρνίρουμε με τη μαρμελάδα τσίλι. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.