ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Καραβίδας

Μια οικογενειακή ψαροταβέρνα με «όνομα» στα περίχωρα του Άλσους Βεΐκου.

31.03.2011| Updated: 25.06.2021
Καραβίδας

Μια οικογενειακή ψαροταβέρνα με «όνομα» στα περίχωρα του Άλσους Βεΐκου.

Η θέση: Ακριβώς πίσω από το Άλσος Βεΐκου. Θα σας περιμένει μετά συζύγων και τέκνων, μετά το σουλάτσο στο πάρκο.

Η ατμόσφαιρα: Σπιτική. Αναδύεται απλόχερα η αίσθηση της φιλικής, ελληνικής ταβέρνας, εκεί που το «ό,τι θέλει ο πελάτης» δεν είναι τυπικότητα αλλά βαθιά πεποίθηση.

Το φαγητό: Το χταπόδι στα κάρβουνα ήταν καλοψημένο και όσο έπρεπε μαστιχωτό. Η φρέσκια σουπιά, όμως, επίσης στη σχάρα, του έκλεψε την παράσταση. Ο άριστος ψήστης φάνηκε και στις καραβίδες που ήρθαν όπως ακριβώς «οφείλουν» να έρχονται, σαν ένα θαλασσινό δώρο που κρύβει μέσα όλα τα ζουμιά και τη γεύση του. Ωραιότατη ήταν και η σαλάτα με τα βραστά λαχανικά – την επόμενη φορά έχουμε στόχο την φημισμένη ψαρόσουπα του Καραβίδα.

Ο λογαριασμός: Για ένα πλήρες γεύμα με ψαράκι θα πληρώσετε γύρω στα 25 € το άτομο.

Η κάβα: Κρασί και εμφιαλωμένο και χύμα και άφθονο τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο.

Επιπλέον πληροφορίες: Σάββατο λειτουργεί μεσημέρι-βράδυ, Κυριακή μόνο μεσημέρι, καθημερινές από τις 5 το απόγευμα. Να παρκάρεις δεν είναι και τόσο δύσκολο – εκμεταλλεύσου και το Αλσος Βεΐκου. Θέλεις να καπνίσεις; Πέρασε έξω παρακαλώ…

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών