ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Σνακ με αληθινό τυρί και άφθονη πρωτεΐνη; Yes please!

Τώρα η πιο αγαπημένη φέτα στην Ελλάδα γίνεται τραγανό σνακ και ξεκινάει μια καινούργια γευστική εμπειρία, πιο εκλεπτυσμένη και πιο ιδιαίτερη. Ετοιμαστείτε για μια έκρηξη μοναδικών συνδυασμών γεύσεων και αρωμάτων.

19.05.2023| Updated: 23.05.2023
Σνακ με αληθινό τυρί και άφθονη πρωτεΐνη; Yes please!

Το snacking  έχει εξελιχθεί σε μια μορφή «τέχνης» με τους καταναλωτές πλέον να αναζητούν κάτι περισσότερο από μια προσωρινή λύση για τις λιγούρες. Στον κόσμο των σνακ, αναδύεται ένα λαμπερό αστέρι που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα: τα τραγανά σνακ φέτας ψημένα με 100% Φέτα ΔΩΔΩΝΗ, ένα πραγματικά γευστικό προϊόν που επαναπροσδιορίζει την εμπειρία σνακ, συνδυάζοντας εξαιρετική γεύση, υγιεινά συστατικά και μια αναμφισβήτητη τραγανότητα που μας κάνει να μην ξέρουμε που να σταματήσουμε.Σε μια εποχή όπου οι συνειδητές επιλογές για μια καλή διατροφή είναι υψίστης σημασίας, τα συγκεκριμένα σνακ αποτελούν ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας το οποίο περιέχει 60% της αγαπημένης και αυθεντικής φέτας ΔΩΔΩΝΗ.
Γνωρίζουμε πως στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας για τα προϊόντα που παράγει δεν είναι μόνο η εξαιρετική γεύση αλλά και η δημιουργία αγνών και ποιοτικών προϊόντων από τις καλύτερες πρώτες ύλες. Τα συγκεκριμένα σνακ παράγονται μόνο με φυσικά συστατικά, είναι ιδανικά για χορτοφάγους, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη & ξηρούς καρπούς. Παράλληλα, αποτελούν φυσική πηγή πρωτεΐνης (17γρ. ανά 100 γρ.), η οποία προέρχεται από την υψηλή περιεκτικότητα σε φέτα.

Σνακ με αληθινό τυρί και άφθονη πρωτεΐνη; Yes please!

Σνακ με αληθινό τυρί και άφθονη πρωτεΐνη; Yes please! Σνακ με αληθινό τυρί και άφθονη πρωτεΐνη; Yes please!

Κάθε γεύση είναι μια εμπειρία εντελώς αρτίστικη, εξισορροπώντας τέλεια τις πλούσιες νότες της Φέτας. Κάθε μπουκιά μας μεταφέρει σε ένα  ταξίδι που δελεάζει τους γευστικούς μας κάλυκες και προσφέρει ένα αρμονικό μείγμα γεύσεων και υφών. Πρώτη θέση στο τραπέζι μας έχει η γεύση Tomato & Oregano, μια πινελιά σε ένα κλασικό ελληνικό γευστικό συνδυασμό με την προσθήκη τομάτας και ρίγανης, για μια έντονη μεσογειακή γεύση. Έπειτα έρχεται η Jalapeno Chilli, μια ελαφρώς πικάντικη αλλά ισορροπημένη επιλογή, η οποία ξεχωρίζει και δίνει μια δυνατή εμπειρία γεύσης. Για το τέλος αφήσαμε την Caramelised Onion γεύση, έναν gourmet συνδυασμό καραμελωμένων κρεμμυδιών, ο οποίος ισορροπείται από γλυκές νότες.

Τα νέα σνακ από τη ΔΩΔΩΝΗ είναι μια έκρηξη θεσπέσιων συνδυασμών γεύσεων και αρωμάτων, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν τη μοναδική γευστική συντροφιά για όλες τις ώρες της ημέρας, την αγαπημένη συνήθεια της καθημερινότητας. Λαχταριστά, συναρπαστικά και τόσο απολαυστικά γίνονται αχώριστη παρέα, ιδανικά για το σχολείο, την παρέα, το γραφείο, το διάλειμμα,  τους καλεσμένους μας, για το πάρτι, για το αυτοκίνητο, για τον περίπατο, για μικρούς και μεγάλους.
Για εμάς ωστόσο είναι κάτι περισσότερο από ένα εξαιρετικό σνακ – είναι καταλύτης για σύνδεση και κοινές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις.

Έτσι, σε ένα κόσμο γεμάτο από επιλογές σνακ, τα Baked Cheese Thins ξεχωρίζουν ως μια premium επιλογή που συνδυάζει γεύση και θρεπτική αξία. Η δέσμευσή της εταιρείας να χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά και να παρέχει μια εμπειρία σνακ χωρίς ενοχές ξεχωρίζει.

Βρες περισσότερα στο επίσημο IG account της ΔΩΔΩΝΗ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών