ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Nolan κλείνει. Το Nolan ανοίγει στη Μύκονο

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η ομάδα του μετακομίζουν στη Μύκονο ενώ το αθηναϊκό Nolan κλείνει προσωρινά.

07.06.2023| Updated: 08.06.2023
Το Nolan κλείνει. Το Nolan ανοίγει στη Μύκονο

Γράφαμε πριν λίγο καιρό ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς και η ομάδα του Nolan προετοίμαζαν ένα νέο γαστρονομικό εγχείρημα στη Μύκονο. Από τα social media του εστιατορίου, μάθαμε όλα τα νέα: το Nolan του Συντάγματος κλείνει για το φετινό καλοκαίρι και μετακομίζει στη Μύκονο. Όσο η ομάδα του εστιατορίου θα βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων, το αθηναϊκό Nolan θα ανακαινίζεται για να μας υποδεχθεί ανανεωμένο από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Οι Αθηναίοι φαν του εστιατορίου σπεύσατε για κρατήσεις καθώς το εστιατόριο της οδού Βουλής θα σερβίρει μέχρι και τις 24 Ιουνίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση από το Instagram του εστιατορίου: «Πιθανόν να έχετε ακούσει που συζητιέται, έχουμε κλείσει και τις κρατήσεις για Ιούλιο-Αύγουστο, κάτι έχετε καταλάβει ήδη. Ας το επισημοποιήσουμε λοιπόν.

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό για το Nolan. It takes a crowd, it makes a family λέγαμε λίγα χρόνια πριν. Για το πλήθος ανθρώπων που χρειάζονται για να στηθεί ένα εστιατόριο σαν το Nolan, που έγιναν τελικά οικογένεια. Ε, αυτή η οικογένεια φέτος πάει στη Μύκονο – και όχι για διακοπές.

Δεν ανοίγουμε ένα άλλο Nolan στη Μύκονο. Μεταφερόμαστε. Το Nolan είναι οι άνθρωποι του, οι ιδέες, η εμπειρία, η δουλειά τους. Κι όλα αυτά πάνε φέτος στο νησί των ανέμων. Ένα τολμηρό βήμα, λοιπόν, και μια συναρπαστική πρόκληση, αλλά και μια ιδανική ευκαιρία για το Nolan Athens να κάνει την πολυπόθητη ανακαίνιση που ποτέ δεν προλαβαίναμε να ολοκληρώσουμε στις ολιγοήμερες διακοπές μας κάθε Αύγουστο. Ώστε να επιστρέψουμε, από κάθε άποψη, ανανεωμένοι τον Σεπτέμβρη.

P.S. 1 Για τη Μύκονο έχουμε πολλά να πούμε -και θα τα πούμε σύντομα. Stay tuned.

P.S. 2 Η ζωγραφιά στη φωτό είναι του Έντουαρντ Χόπερ όταν ήταν 9 ετών. Ο Χόπερ, αγαπημένος καλλιτέχνης και σταθερή αναφορά του Nolan, ζωγραφίζει τον εαυτό του στην ακτή».

Ανυπομονούμε να δούμε από Σεπτέμβριο όσα καινούργια ετοιμάζει η ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣTanpopo: Το νέο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δεν είναι μόνο για ράμενTanpopo: Το νέο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δεν είναι μόνο για ράμεν ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΓιατί ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν βλέπει Μάστερ Σεφ; (podcast)Γιατί ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν βλέπει Μάστερ Σεφ; (podcast)

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών