ΕΞΟΔΟΣ

Attic Moon

Καθαρό μαγαζί, περιποιημένο, όχι πολύ βαρύ, τρώνε Κινέζοι εδώ, τους έχω πετύχει απογεύματα Σαββάτου στη μεγάλη ροτόντα στο βάθος. Κάτι λέει αυτό για την ποιότητα του φαγητού.

25.11.2016

Καθαρό μαγαζί, περιποιημένο, όχι πολύ βαρύ, τρώνε Κινέζοι εδώ, τους έχω πετύχει απογεύματα Σαββάτου στη μεγάλη ροτόντα στο βάθος. Κάτι λέει αυτό για την ποιότητα του φαγητού. Τα ντάμπλινγκ με γαρίδες είναι ωραία, το ίδιο και το σπέσιαλ τηγανητό ρύζι, το κοτόπουλο με κάσιους και τα τσιγαριαστά χόρτα bok choi με μπόλικο σκόρδο. Η πάπια Πεκίνου με τα πιτάκια, τα αγγουροκρέμμυδα και τη σος αρκετά συμπαθητική (δεν παίρνω όρκο, αλλά δεν πρέπει να είναι φρεσκοφτιαγμένη κάθε φορά). Πίνουμε μπίρα κινέζικη Tsingtao ή τσάι. Δύσκολα ξεπερνάμε τα 15 ευρώ το άτομο. Αν τα ξεπεράσουμε, παίρνουμε και για το σπίτι. Ανοιχτά καθημερινά 11:30-23:30.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών