ΑΓΟΡΑ PROMOTED

To 4 SEASONS FOOD MARKET προτείνει τα εξαιρετικά γαλακτοκομικά προϊόντα από το Χωριό της Κάρλας

Κάθε μήνα, το 4 SEASONS FOOD MARKET μάς προτείνει εκλεκτά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών. Αυτόν τον μήνα, μας συστήνει τη βιολογική κτηνοτροφική μονάδα Το Χωριό της Κάρλας, που παρασκευάζει από τα ωραιότερα γιαούρτια της αγοράς, αλλά και κεφίρ και κατσικίσιο τυρί άλμης.

29.05.2024
To 4 SEASONS FOOD MARKET προτείνει τα εξαιρετικά γαλακτοκομικά προϊόντα από το Χωριό της Κάρλας

«Σε θέματα διατροφής δεν πρέπει να υπάρχουν μυστικά». Με αυτό το σύνθημα, ο Βασίλης και o Γιώργος Σουβατζόγλου δημιούργησαν το 2006 το 4 SEASONS, το πρώτο Organic Food Market στο κέντρο της Αθήνας. Στο εγχείρημα αυτό έβαλαν όλη την αγάπη τους για την υγιεινή διατροφή και το περιβάλλον. Σκοπός τους ήταν το 4 Seasons να γίνει προορισμός για όσους μοιράζονται τις ίδιες αξίες, αγαπούν την τροφή, σέβονται το περιβάλλον και προσέχουν τι βάζουν στο πιάτο τους. Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μέχρι και σήμερα, τα δύο αδέρφια ρίχνονται με πάθος στην περιπέτεια της ανακάλυψης διατροφικών θησαυρών. Ταξιδεύουν ακούραστα, δοκιμάζουν και επιλέγουν πριν από εμάς για εμάς κι έχουν πάντα τεντωμένες τις κεραίες τους, για να ανακαλύψουν ό,τι καλύτερο παράγεται ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο μέρος της χώρας μας. Στο 4 Seasons FOOD Market συγκεντρώνουν τα πιο ιδιαίτερα και πλούσια σε διατροφική αξία προϊόντα από την Ελλάδα και τον κόσμο, από φρέσκα φρούτα και λαχανικά μέχρι εκλεκτά παραδοσιακά τρόφιμα, πολλά από τα οποία είναι μάλιστα πιστοποιημένα βιολογικά. Τα προϊόντα ανανεώνονται καθημερινά, ώστε μια περιήγηση στο κατάστημα και στο E-shop να μοιάζει περισσότερο με εξερεύνηση και εμπειρία.

Από τα προϊόντα που αγαπούν ιδιαίτερα και που συστήνουν ένθερμα είναι τα εξαιρετικά γαλακτοκομικά της εταιρείας Το Χωριό της Κάρλας. Πρόκειται για μια οικογενειακή κτηνοτροφική επιχείρηση, που δρα με σεβασμό στις αξίες και στην ευζωία των ζώων του κοπαδιού. Τα 250 πρόβατα και τα 550 κατσίκια τους βόσκουν ελεύθερα στα βοσκοτόπια που εκτείνονται πέρα από τα όρια της λίμνης Κάρλα, έως και τις κορυφές του δυτικού Πηλίου και έχουν την ευκαιρία να τρέφονται με τα αναρίθμητα βότανα και αρωματικά φυτά του τόπου, στοιχεία των οποίων περνούν απευθείας στο γάλα κάνοντάς το μοναδικό. Η διατροφή των ζώων σε μεγάλο ποσοστό καλύπτεται από την ελεύθερη βόσκηση, όταν όμως οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν και ανάλογα με τη φάση που βρίσκεται το ζώο (περίοδος εγκυμοσύνης, γαλακτική περίοδος), ενισχύουν την τροφή τους με καλαμπόκι και σιτάρι βιολογικής γεωργίας. Η κτηνοτροφική μονάδα βρίσκεται στην κοιλάδα Μετόχι, πολύ κοντά στο χωριό Κανάλια Μαγνησίας, και εκτείνεται σε 3.000 στρέμματα. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στις συνθήκες διαβίωσης των ζώων μέσα στον στάβλο, οι οποίες πληρούν τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Το αποτέλεσμα είναι άριστες συνθήκες κατά τη στάβλιση και θετικός αντίκτυπος στην υγεία του κοπαδιού.

Αυτή τη στιγμή παράγουν κατσικίσιο γιαούρτι παραδοσιακό με 4% λιπαρά, στραγγιστό κατσικίσιο γιαούρτι με φυσιολογική στράγγιση σε τσαντίλα, κεφίρ από κατσικίσιο γάλα, πρόβειο παραδοσιακό γιαούρτι και λευκό κατσικίσιο τυρί άλμης. Όλα τα προϊόντα είναι βιολογικής γεωργίας, άριστης ποιότητας και με γεύση που σου μένει αξέχαστη!

4 SEASONS ORGANIC FOOD MARKET

Νίκης 30, Σύνταγμα
  • Τηλέφωνο: 210-32.29.078
  • Website: www.4seasons.bio
  • Delivery: Wolt: 4 SEASONS ORGANIC FOOD MARKET
  • Instagram: 4seasonsbio

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT