ΑΓΟΡΑ PROMOTED

To 4 SEASONS FOOD MARKET προτείνει ελληνικά βούτυρα ξηρών καρπών χωρίς ζάχαρη και χωρίς φοινικέλαιο!

Κάθε μήνα το 4 SEASONS FOOD MARKET μάς προτείνει εκλεκτά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών. Αυτόν τον μήνα, υποδεχόμαστε τα βούτυρα ξηρών καρπών της Nutlers, που είναι 100% φυσικά, από ελληνικούς ξηρούς καρπούς, χωρίς ζάχαρη, χωρίς συντηρητικά και χωρίς φοινικέλαιο!

15.04.2024
To 4 SEASONS FOOD MARKET προτείνει ελληνικά βούτυρα ξηρών καρπών χωρίς ζάχαρη και χωρίς φοινικέλαιο!

Το μεράκι και το πάθος τους για την υγιεινή διατροφή ώθησε δύο αδέρφια, τον Βασίλη και τον Γιώργο Σουβατζόγλου, να δημιουργήσουν το 2016 το 4 SEASONS FOOD Market, το πρώτο κατάστημα με βιολογικές και παραδοσιακές τροφές στο κέντρο της Αθήνας. Το μανιφέστο τους ήταν: «Εμμένουμε βιολογικά, γιατί οι χημικές ουσίες επιβαρύνουν τον οργανισμό μας και το περιβάλλον, και εμμένουμε παραδοσιακά, γιατί οι συνταγές που περνάνε από γενιά σε γενιά εμπεριέχουν όλη τη σοφία των πολιτισμών που τις δημιούργησαν». Οι ίδιοι επιλέγουν ένα προς ένα τα τρόφιμα που θα μπουν στο ράφι τους και έχουν κατορθώσει να μετατρέψουν το 4 SEASONS σε Νο1 προορισμό για όσους αναζητούν αγνά, υγιεινά και βιολογικά τρόφιμα απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα, χημικά και συντηρητικά. Έχοντας πάντα τις κεραίες τους ανοιχτές, εντοπίζουν αμέσως Έλληνες παραγωγούς που ξεχωρίζουν και είναι από τους πρώτους που θα συστήσουν τα προϊόντα τους στο αθηναϊκό κοινό. Μέσα στα χρόνια έχουν καλλιεργήσει σχέση εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς με τους οποίους συνεργάζονται και έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάδειξη της ποιοτικής ελληνικής παραγωγής τροφίμων.

Αυτόν τον μήνα, μας προτείνουν τα εξαιρετικά βούτυρα ξηρών καρπών της ελληνικής εταιρείας THE NUTLERS, τα οποία είναι εντελώς φυσικά και αγνά. Παρασκευάζονται από 100% ξηρούς καρπούς, χωρίς συντηρητικά, χημικά, χρωστικές ή φοινικέλαιο και χωρίς ίχνος ζάχαρης και αλατιού, ενώ υπόκεινται στην ελάχιστη δυνατή επεξεργασία, διατηρώντας στο ακέραιο τα θρεπτικά συστατικά τους. Στόχος τους είναι να παράγουν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, που είναι φυσικά γευστικά και που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας. Όχι μόνο τη δική μας αλλά και των παιδιών μας, δίνοντάς μας αυτή την ενέργεια και την ώθηση που χρειαζόμαστε όλοι, καθημερινά.

Η εταιρεία THE NUTLERS είναι οικογενειακή και ιδρύθηκε το 2018 από τους Κωνσταντίνο Πλατανάκη και Γιώργο Φώτου, οι οποίοι ζουν μεταξύ Βόλου και Αθήνας. Έχοντας 30 χρόνια εμπειρία στους ξηρούς καρπούς και παρατηρώντας ότι η ελληνική αγορά δεν διέθετε εκείνη την εποχή ποιοτικές επιλογές σε βούτυρα ξηρών καρπών, αποφάσισαν να παρασκευάσουν τα δικά τους από ελληνικές, ποιοτικές πρώτες ύλες. Όλοι οι ξηροί καρποί που χρησιμοποιούν είναι ελληνικοί, από Έλληνες παραγωγούς τους οποίους έχουν επιλέξει προσεκτικά. Οι ίδιοι επιβλέπουν κάθε στάδιο της παραγωγής από την επιλογή των καρπών μέχρι την παραγωγή, συσκευασία και διανομή των προϊόντων τους. Στη γκάμα τους θα βρούμε από φυστικοβούτυρο απαλό και crunchy μέχρι πρωτεϊνούχο φυστικοβούτυρο, αμυγδαλοβούτυρο (απαλό, crunchy, πρωτεϊνούχο ή με κακάο), βούτυρο από μακαντάμια, mix με αμύγδαλο και κάσιους, φουντουκοβούτυρο, βούτυρο από κελυφωτό φυστίκι, ταχίνι κ.ά. Αλειμμένα στο ψωμί, μαζί με μαρμελάδα ή μέλι, είναι μια απολύτως υγιεινή και θρεπτική πρόταση για το πρωινό μας και για κάθε ώρα.

4 SEASONS ORGANIC FOOD MARKET

Νίκης 30, Σύνταγμα
  • Τηλέφωνο: 210-32.29.078
  • Website: www.4seasons.bio
  • Delivery: Wolt: 4 SEASONS ORGANIC FOOD MARKET
  • Instagram: 4seasonsbio

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών