Το Χαρούπι αφορά μια κουζίνα που μέχρι πρότινος δεν εκπροσωπούνταν επάξια στη Θεσσαλονίκη: την κρητική. Ο ταλαντούχος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης καταφέρνει να προμηθεύεται τις καλύτερες πρώτες ύλες από το νησί: τυριά μακράς παλαίωσης, σταμναγκάθι με ρεβύθια και μελάτο αυγό, τηγανητό κουνέλι με δεντρολίβανο. Στο τέλος θα σας κεράσουν «ξεροτήγανα», ένα τηγανισμένο φύλλο από χαρουπάλευρο με μέλι και καρύδια. Απόλυτο value for money.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.