ΕΞΟΔΟΣ

Δίπορτο

Καλτ ημιυπόγειο μαγερειό, το παλαιότερο ίσως της Αθήνας. Ο λόγος για το Δίπορτο, στην Κεντρική Αγορά, γωνία Σωκράτους και πλατείας Θεάτρου. Σαλάτα, μία ρεβύθια (τι …

14.09.2016

Καλτ ημιυπόγειο μαγερειό, το παλαιότερο ίσως της Αθήνας. Ο λόγος για το Δίπορτο, στην Κεντρική Αγορά, γωνία Σωκράτους και πλατείας Θεάτρου. Σαλάτα, μία ρεβύθια (τι νόστιμα που τα κάνουν), πατάτες γιαχνί με σέλινα ή μία σκέτη από γιουβέτσι, ψωμί και μπίρα. 10 ευρώ το άτομο, το πολύ. Αν έχει σαρδέλες, παραγγείλτε, τις ψήνουν ωραία. Το Δίπορτο, λέει ο αστικός μύθος, ήταν η υπόγεια ταβέρνα του Βάρναλη.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών