ΕΞΟΔΟΣ

Φιλίππου

Θα χρειαστείτε 15-17 ευρώ το άτομο για να φάτε, όμως πρώτης ποιότητας μαγειρευτά και της ώρας. Μεγάλη ποικιλία ορεκτικών και πιτών και καλό κρασί. Ο …

25.11.2016
Φωτογραφία: ΚΛΑΙΡΗ ΜΟΥΣΤΑΦΕΛΛΟΥ

Θα χρειαστείτε 15-17 ευρώ το άτομο για να φάτε, όμως πρώτης ποιότητας μαγειρευτά και της ώρας. Μεγάλη ποικιλία ορεκτικών και πιτών και καλό κρασί. Ο Φιλίππου στο Κολωνάκι είναι σταθερή αξία, πράγμα που αποδεικνύεται και από τη διάρκεια του μαγαζιού. 93 χρόνια στο ίδιο μέρος, στο Κολωνάκι, όπου τα in γίνονται τόσο γρήγορα out. Ανοιχτά καθημερινά 13.00-17.00, 20.00-00.00 Σάββατο μεσημέρι: 13.00-17.00, Κυριακή κλειστά. Κ.Π.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών