ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Blue Plate: Υγιεινό φαγητό και μηνιαίο μενού στην πόρτα σου με ένα κλικ!

Μηνιαία μενού & υγιεινό φαγητό στην πόρτα σου.

Blue Plate: Υγιεινό φαγητό και μηνιαίο μενού στην πόρτα σου με ένα κλικ!

To Blue Plate είναι ένας χώρος όπου παρέχει διαιτολογικά θερμιδομετρημένα γεύματα επιμελημένα από τη διατροφολόγο-διαιτολόγο, vegan chef (Cordon Bleu Paris) Δασοπούλου Πέννυ. Η κουζίνα είναι ευρωπαϊκή με επιρροές από Ασία και έχει σαν βάση της τα πρότυπα της μεσογειακής διατροφής.

Η  σύλληψη της ιδέας έγινε διότι επισημάνθηκε το κενό που υπάρχει στην αγορά για ένα healthy street food το οποίο να ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα αλλά παράλληλα να μην επιβαρύνει τον ανθρώπινο οργανισμό με επεξεργασμένα τρόφιμα, trans λιπαρά και ζάχαρη. Η σύσταση των εδεσμάτων, είτε πρόκειται για γλυκά, sandwiches, overnight oats και ζεστά πιάτα στηρίζεται στον κανόνα της ύπαρξης και των τριών μακροθρεπτικών συστατικών δηλαδή, πρωτεΐνη, υδατάνθρακας, λίπος προκειμένου να παραχθεί η ορμόνη του κορεσμού και του ελέγχου που είναι η σεροτονίνη και κατ΄ επέκταση η μελατονίνη η ορμόνη του ύπνου. Κατά τη διάρκεια του ύπνου παράγεται η λεπτίνη που είναι υπεύθυνη για τον κορεσμό που αισθανόμαστε.

Στο χώρο παρασκευάζονται Smoothies και Latte ενισχυμένα με συμπληρώματα διατροφής, όπως collagen beauty, προ βιοτικά, crill oil , αντιοξειδωτικά και πρωτεΐνες. Τα γλυκά δεν περιέχουν ίχνος ζάχαρης και είναι ενισχυμένα με πρωτεΐνες ούτως ώστε να αποτελούν μια άριστη επιλογή ως pre workout ή post workout snack. Όλα τα προϊόντα του Blue Plate παρασκευάζονται in house σε ειδικά σκεύη τα οποία μαγειρεύουν σε χαμηλές θερμοκρασίες για να μην καταστρέφονται οι υδατοδιαλυτές βιταμίνες Β και C. H μαγιονέζα δεν περιέχει καθόλου λάδι και οι πίτες (τυρόπιτα, σπανακόπιτα vegan σπανακόπιτα) δεν παρασκευάζονται με φύλο αλλά με αλεύρι ολικής αλέσεως, τυριά χαμηλών λιπαρών και ενισχύονται με φυτικές πρωτεΐνες.

Το περιβάλλον στο Blue Plate είναι ιδανικό για μία στάση για καφέ, brunch, ή μεσημεριανό φαγητό το οποίο συνοδεύεται από υγιεινά αναψυκτικά και kombucha, ένα τσάι που είναι προϊόν ζύμωσης όπου απελευθερώνονται προβιοτικά που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος.

Το Blue Plate παρέχει ημερήσια, office, εβδομαδιαία και μηνιαία μενού σε όλη την Αθήνα μέσω Wolt, e-Food, Box ή μέσω του site (blueplate.gr). To catering του Blue Plate είναι κοντά στις εταιρικές σας εκδηλώσεις, σε coffee breaks, σε team meetings, σε συναντήσεις με φίλους και σε παιδικά πάρτυ με υγιεινά snacks ή lunch boxes.

Blue Plate

Σκουφά 51, Αθήνα
  • Τηλέφωνο: 210-36.34.351
  • Website: www.blueplate.gr
  • Instagram: blueplate.gr
  • Delivery: Wolt, e-Food, Box ή μέσω του site blueplate.gr

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT