ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Πού θα βρούμε εξοπλισμό υπαίθριου μαγειρέματος για το Πάσχα;

Tα καλύτερα BBQS υγραερίου, πολυτελή grills και παραδοσιακές ψησταριές αρνιού, σε ένα κατάστημα που έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για το πασχαλινό τραπέζι και όχι μόνο.

07.04.2023
Πού θα βρούμε εξοπλισμό υπαίθριου μαγειρέματος για το Πάσχα;

Το Πάσχα, μεταξύ της κατανυκτικής αναστάσιμης ατμόσφαιρας, των παραδοσιακών εορτασμών και των πολυπληθών τοπικών εθίμων, η μαγειρική κατέχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων μας. Πλημμυρίζει τις αισθήσεις μας με αρώματα, χρώματα και γεύσεις και πυροδοτεί αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων. Οι πασχαλινές παρασκευές γεμίζουν τις ψυχές μας με πολυδιάστατα συναισθήματα, διαφορετικά σε καθέναν από εμάς, γι’ αυτό και σε κάθε περιοχή του τόπου μας θα βρεις κάτι ξεχωριστό και μοναδικό να ψήνεται αυτές τις μέρες! Το αρνί και το κατσίκι μονοπωλούν το πασχαλινό τραπέζι σε όλα σχεδόν τα μέρη της χώρας, μαγειρεύονται όμως με ποικίλους τρόπους, με δημοφιλέστερο το παραδοσιακό σούβλισμα που γεννήθηκε στη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα.

Για τους φανατικούς λάτρεις του σουβλίσματος, αλλά και όλους όσοι αποφάσισαν να σουβλίσουν αρνί, φέτος για πρώτη φορά, ο κατάλληλος εξοπλισμός είναι σπουδαία υπόθεση. Αν θες να πας στον ειδικό του είδους, πέρνα από το κατάστημα PSISTIS. Εκεί, θα συναντήσεις τους πιο καταρτισμένους «Psistes που θα σου εξηγήσουν ακριβώς τι θα χρειαστείς και θα φροντίσουν να φύγεις από το κατάστημα με όλα τα απαραίτητα για εκείνη τη μέρα. Θα σου προτείνουν τη σωστή ψησταριά, τις κατάλληλες σούβλες για το ψητό σου και μοτέρ για να μην κουράζεσαι, μέχρι θερμόμετρο φαγητού για να σου πετύχει το ψήσιμο, γάντια για να μην καίγεσαι και την καλύτερη καύσιμη ύλη και οικολογικά προσανάμματα, για να μαγειρέψεις με ασφάλεια.

Κατά την προετοιμασία του κρέατος και για το σερβίρισμά του, θα χρειαστείς μπαλτά και ξύλο κοπής, που θα κάνουν τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη. Μην ανησυχείς, γιατί τα παιδιά του PSISTIS είναι πρόθυμα να σου προτείνουν αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι, αλλά και άπειρες επιλογές σε μαχαίρια και carving set, ώστε να μπορείς να διαχειριστείς το κρέας σου, χωρίς να το καταστρέψεις.

Η μαγειρίτσα, γίνεται νοστιμότερη στις μαντεμένιες κατσαρόλες της «The Windmill», μου είπε ο in house chef του PSISTIS, που συνάντησα στο κατάστημα. Μου εξήγησε, ότι το μαντέμι έχει την ιδιότητα να απορροφά μεγάλο ποσοστό θερμότητας και να το διατηρεί για πολλή ώρα. Άρα, με ένα μαντεμένιο dutch oven η σούπα σου θα σιγομαγειρεύεται και θα κάνεις και οικονομία. Άσε που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα περισσότερα μαντεμένια σκεύη της «The Windmill» σε όποια πηγή θερμότητας θέλεις, από ψησταριά, εστία ηλεκτρική ή γκαζιού, μέχρι και τον ηλεκτρικό σου φούρνο. Ακόμα και σε χτιστό φούρνο τα χρησιμοποιείς, ως γάστρες, αφού μπαίνουν και πάνω, αλλά και μέσα στη φωτιά. Για να φτιάξεις κυκλαδίτικο μαστέλο ή θρακιώτικους τζιγεροσαρμάδες και πίτες, ακόμα και για να τηγανίσεις τα συνοδευτικά του εορταστικού τραπεζιού, μαντέμι θα χρειαστείς.

Αν πάλι προτιμάς να ψήσεις με άνεση και χωρίς πολλή βαβούρα, στο PSISTIS θα βρεις τις καλύτερες μάρκες από ψησταριές υγραερίου και μια γκάμα από υπηρεσίες που διαθέτει το κατάστημα που θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις τη μαγειρική σου χωρίς να αγχώνεσαι.
Και μιας και θα είσαι στο κατάστημα, ρίξε μια ματιά στους φούρνους και τα αξεσουάρ φούρνων πίτσας της μάρκας Ooni, που έχουμε λατρέψει όλοι.
Χρειάζεσαι κι άλλο λόγο για να επισκεφθείς το κατάστημα PSISTIS?

Psistis

Λεωφόρος Κηφισίας 306, Χαλάνδρι, 15232

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών