ΕΞΟΔΟΣ PROMOTED

Dolce far niente στα βόρεια προάστια

Στη Λεωφόρο Πεντέλης, στον αριθμό 15, μια παλιά μονοκατοικία μετατράπηκε σ’ ένα ξεχωριστό χώρο έτοιμο να φιλοξενήσει υπέροχες στιγμές, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

11.12.2023
Dolce far niente στα βόρεια προάστια

Ο Λουίζος Κωσταντίνου έβαλε όλο το μεράκι του και σε συνδυασμό με το νησιώτικο αέρα που τον διακατέχει, καθότι η επιχειρηματική του δράση μοιράζεται σε Σαντορίνη και Πάρο, δημιούργησε ένα διαφορετικό all day προορισμό, στο Χαλάνδρι.

Το Bored, όπως το ονόμασε, είναι εδώ για να υπερασπιστεί το δικαίωμα στο «χαμένο χρόνο». Αυτόν που, ενοχικά, πιστεύουμε πως ξοδεύεται μη παραγωγικά. Ο μόνος στόχος εδώ είναι ο σεβασμός στην απόλαυση της στιγμής. Τη στιγμή που αφιερώνουμε στον εαυτό μας, στους φίλους μας, σε οποιοδήποτε επιλέξουμε για παρέα. Ο εξωτερικός του χώρος θυμίζει νησί, και για λίγο νιώθεις πως έχεις ξεφύγει από τους απαιτητικούς ρυθμούς της πόλης. Το εσωτερικό του, εξίσου φιλόξενο και ζεστό έχει κρατήσει το ύφος της οικειότητας που χαρίζει το σπίτι, με καλαίσθητες γωνιές. Τη διακόσμηση χαρακτηρίζει ένας διαφορετικός μινιμαλισμός με twists που «σπάνε» την αυστηρότητα.

Εδώ η μέρα ξεκινάει από νωρίς το πρωί με λαχταριστό brunch και υπέροχο specialty καφέ και κυλάει μέχρι το βράδυ για φαγητό, signature cocktails και μια πλούσια wine list με προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες από μικρούς Έλληνες παραγωγούς αλλά και ευρωπαϊκά αγαπημένα κτήματα.

Το μενού φέρει την υπογραφή του chef Δημήτρη Νικολή, και κρύβει μέσα λιχουδιές και γευστικές εκπλήξεις ιδανικές για όλες τις ώρες. Το πρωινό πλούσιο σε επιλογές, για εκείνους που αναζητούν τόσο γλυκές όσο και αλμυρές γεύσεις αλλά και για όσους αναζητούν μια υγιεινή επιλογή που θα τους δώσει το πρωινό boost.

Το ίδιο πλούσιο όμως είναι και το all day menu. Επιλογές tapas ιδανικές για να συνοδεύσουν κρασί ή cocktail στην μπάρα καθώς και κυρίως πιάτα με ενδιαφέρουσες επιρροές από διαφορετικές κουζίνες. Αξίζει να δοκιμάσετε τα τάκος με το σεβίτσε μυλοκόπι, τον ζουμερό μπακαλιάρο καθώς και τα αφράτα bao με την ιδανικά παναρισμένη γαρίδα.

Το Bored είναι μια ωδή στη γλυκιά απραξία και σας καλεί να την απολαύσετε .

Bored

Λ. Πεντέλης 15, Xαλάνδρι

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

All day

Αθήνα | Βόρεια Προάστια

Χαλάνδρι

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών