ΕΞΟΔΟΣ

Kastro Karima

Τριήμερο στο Ναύπλιο (μέρος β΄)

28.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Κρυμμένο στα σοκάκια πάνω από το ΚΤΕΛ, είναι γνωστό και ως η ταβέρνα του «Αιγύπτιου», παρατσούκλι του κυρίου Στέλιου λόγω της καταγωγής του. Σερβίρει κλασικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας (έκτακτος ο αφράτος, ελαφρύς μουσακάς), αλλά και ανατολίτικες νοστιμιές, όπως τα καλοτηγανισμένα φαλάφελ και το μυρωδάτο ταμπουλέ.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών