Κρυμμένο στα σοκάκια πάνω από το ΚΤΕΛ, είναι γνωστό και ως η ταβέρνα του «Αιγύπτιου», παρατσούκλι του κυρίου Στέλιου λόγω της καταγωγής του. Σερβίρει κλασικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας (έκτακτος ο αφράτος, ελαφρύς μουσακάς), αλλά και ανατολίτικες νοστιμιές, όπως τα καλοτηγανισμένα φαλάφελ και το μυρωδάτο ταμπουλέ.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.