ΕΞΟΔΟΣ

Κληματαριά

Τα υπέροχα λασπωμένα (με την καλή έννοια) γεμιστά και το χοιρινό στη γάστρα με πατάτες και μεγάλα κομμάτια ντομάτας. Αυτά τα δύο πιάτα είναι λόγος …

17.10.2016
Φωτογραφία: Βαγγέλης Ζαβός

Τα υπέροχα λασπωμένα (με την καλή έννοια) γεμιστά και το χοιρινό στη γάστρα με πατάτες και μεγάλα κομμάτια ντομάτας. Αυτά τα δύο πιάτα είναι λόγος για να πας στην παμπάλαια ταβέρνα Κληματαριά στο κέντρο της Αθηνάς. Μόνο προσοχή στη γειτονιά, είναι κομμάτι «ζόρικη».

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών