ΕΞΟΔΟΣ

Κληματαριά

Τα υπέροχα λασπωμένα (με την καλή έννοια) γεμιστά και το χοιρινό στη γάστρα με πατάτες και μεγάλα κομμάτια ντομάτας. Αυτά τα δύο πιάτα είναι λόγος …

17.10.2016
Φωτογραφία: Βαγγέλης Ζαβός

Τα υπέροχα λασπωμένα (με την καλή έννοια) γεμιστά και το χοιρινό στη γάστρα με πατάτες και μεγάλα κομμάτια ντομάτας. Αυτά τα δύο πιάτα είναι λόγος για να πας στην παμπάλαια ταβέρνα Κληματαριά στο κέντρο της Αθηνάς. Μόνο προσοχή στη γειτονιά, είναι κομμάτι «ζόρικη».

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών