ΕΞΟΔΟΣ

Little tree

Το νόστιμο Κουκάκι (μέρος α')

30.09.2016
Φωτογραφία: Ορέστης Σεφέρογλου

Είναι το αποτέλεσμα της «κοινοπραξίας» 8 ατόμων, που ένωσαν τις γνώσεις και τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν αυτό το πρωτότυπο καφέ-βιβλιοπωλείο. Με λίγα τραπέζια έξω σε ένα μικρό παρκάκι, σερβίρουν πολύ καλό καφέ TAF, φρέσκους χυμούς, σάντουιτς με ελληνικά προϊόντα (αυτό με το καπνιστό τυρί Νάουσας, προσούτο Δράμας και πέστο είναι νοστιμότατο), μπίρες από μικρές ελληνικές ζυθοποιίες, σπιτική λεμονάδα. Θα τα απολαύσετε υπό τους ήχους καλής μουσικής. Αυτά όσον αφορά την τροφή του σώματος, γιατί για το πνεύμα σας υπάρχουν αρκετοί τίτλοι βιβλίων για να επιλέξετε.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών