ΕΞΟΔΟΣ

Μαραθιά

Ο Μαρίνος Σουράνης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας και μερακλής μάγειρας, χρησιμοποιεί πρώτες ύλες που εφοδιάζεται από το νησί και ετοιμάζει πιάτα προσιτά, αλλά με στοιχεία δημιουργικότητας. …

17.08.2016

Ο Μαρίνος Σουράνης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας και μερακλής μάγειρας, χρησιμοποιεί πρώτες ύλες που εφοδιάζεται από το νησί και ετοιμάζει πιάτα προσιτά, αλλά με στοιχεία δημιουργικότητας. Μέχρι να κάνετε τη βουτιά σας στην αμμουδιά του Αγίου Φωκά, εκείνος θα σας ετοιμάσει σκορπίνα στη γάστρα, στήρα με κρασί και δεντρολίβανο στο φούρνο και όποιο άλλο ψάρι ημέρας τού βρίσκεται.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών