ΕΞΟΔΟΣ

Νούλης

Τριήμερο στο Ναύπλιο (μέρος β΄)

28.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Καταλαβαίνει κανείς ότι κάτι καλό συμβαίνει εδώ ήδη από το καλωσόρισμα: ελιές και καλό ελαιόλαδο παραγωγής των ίδιων των ιδιοκτητών. Ωραίοι μεζέδες, πιάτα ελληνικής κουζίνας και πολίτικες λιχουδιές. Φημίζεται, μεταξύ άλλων, για το κεμπάπ και τα ντολμαδάκια. Ευγενικό, διακριτικό σέρβις.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών