ΕΞΟΔΟΣ

Νούλης

Τριήμερο στο Ναύπλιο (μέρος β΄)

28.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Καταλαβαίνει κανείς ότι κάτι καλό συμβαίνει εδώ ήδη από το καλωσόρισμα: ελιές και καλό ελαιόλαδο παραγωγής των ίδιων των ιδιοκτητών. Ωραίοι μεζέδες, πιάτα ελληνικής κουζίνας και πολίτικες λιχουδιές. Φημίζεται, μεταξύ άλλων, για το κεμπάπ και τα ντολμαδάκια. Ευγενικό, διακριτικό σέρβις.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών