ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Point-a

Ανεβαίνετε με το ασανσέρ στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου Herodion, σε ένα μπαρ- εστιατόριο πολύ φροντισμένο και συμμαζεμένο (σε μέγεθος), στο μπαλκόνι με την εντυπωσιακή …

16.07.2020| Updated: 25.06.2021
Point-a

Ανεβαίνετε με το ασανσέρ στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου Herodion, σε ένα μπαρ- εστιατόριο πολύ φροντισμένο και συμμαζεμένο (σε μέγεθος), στο μπαλκόνι με την εντυπωσιακή θέα την Ακρόπολη και την γυάλινη πρόσοψη του επιβλητικού μουσείου. Υπάρχει περίπτωση να βαρεθεί κανείς αυτή τη θέα, ειδικά αν βρεθεί τόσο κοντά; Όχι βέβαια.Βλέπετε το Κουκάκι από ψηλά και τα Αναφιώτικα δίπλα σας.Η καλύτερη ώρα να πάτε είναι λίγο πριν πέσει ο ήλιος.

Στην κουζίνα οι σεφ Μανώλης Μαυριγιαννάκης και Μάριος Πιρπιρίδης ετοιμάζουν πιάτα με εμπνεύσεις την Ελλάδα και τη Μεσόγειο, ενώ στο bar την τιμητική τους έχουν τα κοκτέιλ με ελληνικά βότανα και εγχώρια αποστάγματα. Τι πιο ωραίο από το να κάθεστε λίγα μέτρα από το Ηρώδειο θέατρο και να πίνετε το κοκτέιλ Herodion, που έχει βάση το ελληνικό Metaxa 12 αστέρων με ρούμι, ντόπιο μέλι και αρώματα τσουρεκιού. Αξίζει να το δοκιμάσετε αν σας αρέσουν τα γλυκά ποτά, αλλιώς αναζητήστε κάποιο από τα signature του μενού με τα χαρακτηριστικά που σας αρέσουν.

Η λίστα κρασιού φιλοξενεί ετικέτες από γνωστά εγχώρια οινοποιεία. Θα επιστρέψουμε με πλήρες ρεπορτάζ μόλις δοκιμάσουμε το φαγητό.

Ωράριο Λειτουργίας: Τετάρτη – Κυριακή, από 19:30, Ροβέρτου Γκάλλι 4, Ακρόπολη, Τ/ 210-92.38.991

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών